Comanda
Comanda acum la: 0724 582 769 0751 293 369 0762 619 246 021 425 86 87
Comanda acum online

DESPRE CartiMix™ Forte

CartiMix™ Forte este un supliment alimentar conceput de catre specialisti de renume din Canada si este fabricat dupa standardele GMP (Good Manufacturing Practices) – garantia calitatii.

Formula sa originala contine 8 substante active dozate intr-o proportie optima, astfel incat sa sprijine sanatatea si mobilitatea articulatiilor si a coloanei vertebrale si sa reduca disconfortul la nivelul acestora.

 

Suplimentul alimentar CartiMix™ Forte este compus din urmatoarele ingrediente active:

1. Sulfat de Glucozamina

Sulfatul de glucozamina reprezinta forma biologic activa a glucozaminei. Glucozamina este o substanta produsa de organismul uman, avand rolul de stimulare a sintezei de glucozaminoglicani (GAG), component de baza al cartilajului articulatiilor (asigura integritatea articulatiei, membranei si lichidului sinovial) si de reducere a disconfortului la acest nivel. Astfel, glucozamina are rolul de reconstructie, regenerare si consolidare a cartilajului articular, ajuta la stoparea procesului de deteriorare (erodare) a acestuia, il protejeaza impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel, fiind de un real ajutor pentru mentinerea sanatatii cartilajului si functionarea normala a aparatului locomotor.

 

2. MSM

MSM (metilsulfonilmetan) este un produs bilogic sulfurat cu rol in sinteza colagenului, detoxifierea organismului si buna functionare a circulatiei sanguine. MSM ajuta la functionarea optima a proceselor de crestere si regenerare a tesuturilor moi, a pielii, parului si unghiilor. Deoarece marea majoritate a senzatiilor de disconfort provin de la tesuturi moi si de la tesutul muscular, prin actiunea sa MSM permite acestor tesuturi sa se refaca, ajutand astfel la reducerea disconfortului. MSM este benefic pentru cresterea capacitatii de autoaparare a organismului, pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru detoxifiere.

 

3. Colagen hidrolizat pur tip II

Colagenul este o parte componenta a cartilajului articular. Dintre toate cele 14 tipuri cunoscute de colagen, cel de tip II este considerat cel mai eficient si, de asemenea, cu cel mai mare grad de absorbtie. Colagenul ajuta la reducerea disconfortului articular, protejeaza articulatiile impotriva atacurilor enzimelor ce distrug proteinele din cartilaj, normalizeaza sinteza noilor celule ale cartilajului.

 

4. Pulbere din ulei din seminte de Limba-mielului (Borago officinalis), cu 10 % acid gamma-linolenic

Uleiul din seminte de Limba-mielului este una dintre putinele surse naturale de acid gamma-linolenic si de acid linoleic, acizi grasi care ajuta la mentinerea sanatatii celulelor si la functionarea normala a metabolismului. Acidul gamma-linolenic este un precursor al unor prostaglandine care joaca un rol important in mentinerea sanatatii pielii si articulatiilor, in contractia si dilatarea vaselor de sange etc. Uleiul din seminte de Limba-mielului si celelalte componente vegetale ajuta articulatiile, contribuind la mentinerea flexibilitatii membranelor lor celulare.

 

5. Turmeric (Curcuma longa)

Curcumina, substanta activa din Turmeric, are efecte de reducere a disconfortului articular asemanator cu al cortizonului, fara a avea insa efecte adverse.

 

6. Ghimbir (Zingiber officinale)

Ghimbirul, prin actiunea sa de producere a senzatiei de caldura (prin vasodilatare) si de marire a rezistentei la frig, ajuta la ameliorarea disconfortului articular si muscular.

 

7. Boswellia (Boswellia serrata)

Acidul boswellic, substanta activa a scoartei arborelui Boswellia, este compus din acizi triterpenici pentaciclici care ajuta la imbunatatirea mobilitatii si a starii articulatiilor, precum si la reducerea disconfortului articular si muscular.

 

8. Vitamina C

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

 

Efecte si recomandari:

 

Pentru o eficacitate sporita asupra mobilitatii articulare si a coloanei vertebrale, este recomandat ca suplimentul alimentar CartiMix™ Forte sa fie utilizat in asociere cu preparatele naturale Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent.